تصدر اسم الفنان شريف منير محرك بحث جوجل خلال الساعات القليلة الماضية بعدما فاجأت زوجته لورا متابعيها عبر حسابها بتطبيق إنستجرام بمقطع فيديو تشن من خلاله هجوما على ابنتيها، وقامت فريدة وكاميليا بإلغاء متابعة والدتهما عبر حسابها بتطبيق إنستجرام بعد صدام بينهما .
ولحق شريف منير بابنتيه وألغى متابعة زوجته لورا وحذف صورهما عبر حسابه بتطبيق إنستجرام مما آثار تكهنات البعض حول انفصالهما.
يأتي ذلك بعدما هاجمت زوجة شريف منير بناتها في الفيديو قائلة:” رسالة إلي بناتي فريدة و كاميليا بما انكم خلاص قررتوا تبقوا مش في حياتي بعد ما ادتكم عمري و صحتي وحبي و اهتمامي وضحيت عشانكم كتييييير!! وكل مدارسكم بمدرسينكم بدكاترتكم باصحابكم بامهات اصحابكم يشهدوا بإن انا كنت ام عامله ازاي!.”
كتبت:”بقولكم مبروك عليكم عيلتكم الجديدة!!و حقولكم حاجة واحدة بس ! اللي مالوش خير في امه ملوش خير في حد!! بتمنالكم كل خير وصحة وان ربنا يهديكم في يوم من الأيام!! بس ربنا موجود وكبير قادر علي اللي عمل فيكم كدة انه يرده ليه في يوم من الأيام!!! مامي لورا يمكن تكونوا نسيتوا اسمي”.