رد الفنان المصري رامي جمال على المنشور الذي قام بنشره عبر صفحته على موقع تبادل الصور إنستغرام، وتعرض بسببه لهجوم كبير، حيث كان عبارة عن تهنئة لزوجته ناريمان بعيد ميلادها، وقد صرح بحديث لليوم السابع :”أنا مستغرب من الهجوم الذي أتعرض له من قلة من رواد السويشيال ميديا بسبب هذا البوست، رغم إن زوجتي هي التي طرحته أولا عبر صفحتها على إنستغرام، وأعحبت به، وقمت أنا بنشره نقلا من صفحتها”.
وأضاف رامي قائلا:”دائما أنا وزوجتي نحب إننا نقلش على بعض، ودائما نقوم بالهزار بيننا، ونحن سعداء، والغريب إن زوجتي نفسها قامت بالرد على هذه القلة على صفحتها”.
فى السياق ذاته كتبت زوجة رامي جمال عبر صفحتها الخاصة على موقع تبادل الصور إنستغرام،:”حبيبي رامي بحبك وكل عيد جواز، وأنت طيب وجنبي وهزارك على قلبي زي العسل، والناس اللي مش بتفهم يعني إيه هزار، وكلام أنا كتباه وخدوا البوست، وعملوا قصة وحوار وأدوا نفسهم حق يتكلموا في حاجة تخصني، طريقة هزاري أنا ورامي هي دي ورخامتنا على بعض أكتر حاجة بحبها في علاقتنا، ومش فاهمة بجد الناس وصل بها الحال إلى هذا الحد وإزاي إنها مش قادرة تفهم يعني إيه هزار وتهريج، وأنا عن نفسي ضحكت لما شوفت البوست، وأظن مفيش حد له الحق إن يغلط أو يتكلم فى حاجة هو مش طرف فيها أنتوا اللى ضايقتوني بصراحة يوم عيد ميلادى مش هوا”.
وكانت قد علقت على صورتها باحتفالها في عيدها:” شوفتوا يا ولاد الجو حلو ازاى يوم عيد ميلادى 🤔😂😂شوفتوا ولا مشفتووووش 😂 جماعه انتوا عارفين ان يوم عيد ميلادى دا يوم الزلزال ولا لأ اوعوا تكونوا متعرفوش 😂 بوم لازم يبقى فى حدث🙄”.